Wednesday, 15 February 2012

5 KESAN POSITIF DARI PENGAMBILAN 3M

5 kesan yang positif telah dirasai oleh Pn Hajah Noor selepas Beliau mencuba set Tripple M...
Pada masa Beliau mencuba set ini, anaknya berusia 6 bulan (anak ketiga).... Beliau telah mengalami masalah susu merundum tetapi terus tekad untuk meneruskan perjuangan penyusuannya selama yang mungkin kerana dua anaknya yang sebelum ini tidak berpeluang mendapatkannya....Dan Hasilnya??? Bacalah.... (testimoni ni credit kepada kawan saya N)

Seminggu sudah akak menggunakan Shaklee
seminggu juga akak follow panduan /jadual makan vitamin
selain berusaha mencapai sasaran lebih dari 5kali pam sehari

Hasilnya
1. susu kelihatan likat sikit. yang kelakar sehari selepas minum ESP yang terbancuh pekat, kelihatan susu tu amat2 pekat ler.warna kehijauan2 sikit.

2. selepas pam, <>2 jam terasa penuh sahaja cik B akak nie. seronok sangat.

3. peningkatan susu dlm sehari <>30 oz (kalau sebotol 5oz * 6 btl) stok susu fresh utk hari keesokkan anak bersekolah.

4. stok ebm dpt buat dlm 6 btl saja last week (khamis malam dan separuh jumaat) coz kena balik kgggg.. kalau dok rumah sendiri rasanya dah kembali penuh peti ais tu ngan ebm. Tp syukur stok  dah jadi 20 btl kembali.target buat 50 botol this week then next week boleh puasa ganti.

5. keadaan badan. ada rasa macam bertenaga sikit.segar n senang bangun. cuma bila dah tidor jam 1am tu akak cuba tak nak bangun gak jam 3am coz akak pun nak rehat gak. coz waktu2 lain dah marathon buat itu ini heheh..nak gak bagi badan rehat dr melakukan kerja2 rumah. actually rasa badan ok sikit nie tp tak nak gak buat kerja2 rumah tu boleh tak??


sasaran KPI hehehe

1. nak kerapkan pam. kosong jer nnt cik B akan penuh cepat. tp kekangan masa tu bila ada meeting.kalau takde metingg..berbahagiaa..

2. buat stok ebm 50 btl dlm minggu ini (klu boleh)so nak gantikan poso juga next monday Insyaallah. so this week cuti 3 hari jangan kemana2. kecuali pakai Madela Free style.blh pam dimana2 dan masa. hehhe

3.nak kekalkan daya tenaga badan ini.klu tak mmg dah pengsan coz terletih sgt. tp kot tak letih pun mmg akak nak tido gak.

itu jer kot.


Itulah kata2 dari yang telah cuba dan telah tahu pasal set 3M..Memang sudah laris pada masa ini...Ramai yang telah jatuh cinta dan menjadikanya sebagai milk booster... Kalau nak tahu pasal set 3M dan lain2 set penyusuan CLIK DISINI

Kalau anda nak cuba mana2 set produk shaklee, Hubungi saya di
EMAIL:   juliemauryn@yahoo.com
SMS:      0122395501
atau Add saya di facebook: JULIE MAURYN GUMPIL (PM saya ok)
 
Salam Sayang dari Heathy by NAture...

**These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment