Wednesday, 26 June 2013

HERB LAX KINI KEMBALI DI PASARAN

Yang dah menunggu lama tu, kini dah boleh cuci usus dengan Herb-lax ya...

Pembersihan colon atau usus tidak akan lengkap tanpa formula popular Shaklee: Herb-Lax.

Herb-Lax telah direka untuk menggalakkan tindakan pembersihan secara lembut pada proses perkumuhan semulajadi tubuh badan. Herb lax mengandungi gabungan 9 herba, termasuklah daun senna yang telah digunakan lebih dari 3,000 tahun sebagai julap semulajadi.

Herb-lax merangsang pengecutan otot usus besar secara semulajadi. Ini membolehkan pembuangan sisa yang terperangkap dengan lebih cepat, agar toksin tidak mempunyai masa yang cukup untuk menggangu tisu-tisu usus yang sihat seterusnya diserap semula dan diedarkan seluruh badan. Inilah yang dikenali sebagai detox usus. Seperti mana yang kita ketahui, proses detox boleh membantu meningkatkan kestabilan tubuh badan, mengurangkan bau badan, mengurangkan jerawat, melegakan sembelit, membuang gas dari perut dan usus, menstabilkan fungsi dan menyihatkan usus.

Rata-rata yang telah mengamalkan Herb Lax mengatakan seronok, rasa macam semua sisa dikeluarkan. Rasa ringan. Ada juga yang kata kempis perut sikit.Kini Herb-Lax kembali di pasaran Malaysia.. Jika anda berminat, PM saya ya.....Add Fbook saya Julie Mauryn Gumpil , boleh kita chating terus...
Like fanpage saya: Healthy by Nature, untuk harga istimewa dan info kesihatan secara percuma
SMS : 012 2395501
Email: juliemauryn@yahoo.com 

 
* These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease


No comments:

Post a Comment