Monday, 29 October 2012

RESEPI2 LAZAT CARA BANCUH ESP SHAKLEE (PROTIN SOYA)

Bagi yang belum kenal dengan ESP.. Ini dia produk HOT SELLER Shaklee...

Selalunya kawan-kawan yang belum pernah rasa ESP ni, pasti tanya apa rasa, rasa macam susu ke? tak boleh masuklah kalau macam susu... pekat sangat ke?
Inilah antara soalan yang saya terima berkenaan ESP ni.. Jangan risau, kerana ESP ni boleh di bancuh dengan minuman lain....

Secara basic, cara bancuhan ESP adalah 1 sudu ESP dan segelas air.. Campurkan didalam shaker atau carilah mana2 botol.. botol susu baby pun jadi lah... Goncang dengan kuat hingga sebati. Jika tiada shaker, bancuh dengan sudu pun boleh je..

Jika yang tak boleh telan ni, atau dah bosan dengan cara bancuhan ni.. Apa kata cuba bancuh dengan minuman lain pulak.. Apa-apa sajalah yang digemari, ikut citarasa dan mood anda pada hari tu... Yang penting bukan air panas, teh, kopi atau minuman bergas...

  • ESP + plain water (suam/sejuk)
  • ESP + Fresh Milk
  • ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP...boleh add on almond or fruits.bukan sahaja bertenaga..boost milk production malah energized)
  • ESP + susu tepung (any brand)
  • ESP + Performance Drink Shaklee + Meal Shakes Shaklee
  • ESP + Nesvita 3in1
  • ESP + jus twister tropicana
  • ESP + Yogurt drink
  • ESP + Ribena
  • ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  • ESP + Milo/Horlicks
  • ESP + sirap bandung
  • ESP + fresh milk + oat+serbuk koko+madu
  • ESP + Jus Peel Fresh
ESP ni bukan untuk ibu menyusu sahaja... ia sesuai utk seisi keluarga..UNTUK:

1. Orang yang ingin kekal sihat..
2. Orang yang lanjut umur, yang tidak upaya kerana kekurangan tenaga.
3. Kanak-kanak bersekolah
4. Ibu-ibu mengandung dan menyusu anak
5. Pesakit yang dalam proses pemulihan selepas pembedahan
6. Pesakit seperti ulcer perut, jantung, kanser, sakit kulit, rambut gugur, tidak ada selera makan, gastrik,
7. Ahli sukan dan bina badan
8. Soya Protein ini adalah untuk semua orang yang ingin membina dan mengekalkan badan yang sihat …dan yang inginkan kulit yang cantik 
9. Pengamal makanan Vegetarian

Credit: anakku wiraku

Jika anda ingin mencuba ESP ni, ambil peluang harga promosi.. tinggal 2 hari lagi tau...

Contact saya:

Add Fbook saya Julie Mauryn Gumpil , boleh kita chating terus...
atau Like fanpage saya: Healthy by Nature, untuk harga istimewa dan info kesihatan secara percuma
SMS : 012 2395501
Email:  juliemauryn@yahoo.com
 **These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment