Monday, 2 April 2012

PROMOSI PRODUk BULAN APRIL: MEAL SHAKE

Sekejap sahaja dah bulan April.. Seperti biasa setiap bulan pasti ada Promosi Produk dari Shaklee.. Bulan ni produk tersebut adalah MEAL SHAKE.... Sorry ye bukan Energizing Soy Protein.. Saya tahu ramai yang menunggu promo ESP ni..

Namun Meal Shake ni pun memang best juga...
Apa yang buat Meal Shake ni best?...



Kaya dengan vitamin - terdapat 24 jenis vitamin dan mineral macam multivitamin... Kelebihannya; ia juga kaya dengan Kalsium, Fiber dan Protein. Kepentingan vitamin dan mineral ini termasuklah:-

  • Nutrisi untuk sel tubuh badan - Protin membantu dalam pembinaan dan pembaikan sel. Diperlukan untuk pertumbuhan rambut, kulit, kuku, organ, darah, hampir seluruh dalam tubuh badan kita ni memerlukan protin.

  • Nutrisi untuk tumbuseran - Asid Folik, biotin, kalsium dan magnesium untuk pembinaan tulang dan sel dalam proses pembesaran 

  • Anti oksidan- Vitamin A, C, E, Zinc, Silenium merupakan antioksidan yang membantu dalam melambatkan proses penuaan 
  • Detox - Fibre membantu dalam sistem pembuangan



Senang diminum - Ia dalam bentuk serbuk (powder). Campur je dengan air atau susu atau jus atau apa2 sahaja minuman kegemaran anda kecuali teh, kopi dan minuman bergas.. Boleh juga bancuh buat minuman 'shake'... Nak bagi anak minum pun senang, campur saja dalam susu atau minuman atau cereal harian mereka..

Tidak mengandungi perasa, pewarna, pemanis dan bahan awet tambahan.

Sesuai untuk mereka yang ingin memantau diet dan berat badan, mengawal kolestrol dan sodium. Juga sebagai pemakanan tambahan bagi mereka yang bergiat dalam sukan.

Juga sesuai untuk ibu mengandung, menyusu, anak atau dewasa yang tiada selera makan, yang inginkan kulit cantik, nak kekal sihat, golongan tua yang tidak suka makan pil, erti kata lain; untuk seluruh keluarga....

Terdapat banyak testimoni yang berkaitan dengan Meal Shake ni, antaranya adalah:-












--------------------------------------------------------------------------------------------------------






------------------------------------------------------------------------------------------------------



 Nak lagi testimoni KLIK SINI......

Ingat promosi Bulan ni Meal Shake, jadi harga istimewa untuk bulan April ni sahaja.... Memang banyak jimat.

Sekian untuk hari ini...


Nak beli Meal Shake?  Boleh hubungi saya dengan berbagai cara..

EMAIL: juliemauryn@yahoo.com
SMS: 0122395501
Add saya di facebook: JULIE MAURYN GUMPIL  
Atau like kat Fan Page:  HEALTHY BY NATURE
 
Salam Sayang dari Heathy by Nature...

**These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment